site stats

Dostava namirnica sarajevo

WebIma više razloga zašto je piletina jedna od najpopularnijih globalnih namirnica. Jedan od razloga je zato što je iznimno ukusna, pogotovo ako se pripremi na poseban način. ... Hana, Sarajevo. DRUGI O NAMA. U Chipas dolazimo jako često, ambijent je prekrasan, super su lokacije i hrana je preukusna. Anel, Sarajevo. Web17 ago 2024 · Kupuj online, kupuj sigurno i ostanikuci. Na eKupi pronađi osnovne namirnice i sve što ti je potrebno za bolji i ugodniji boravak kod kuće uz dodatnih 10% popusta za Visa kartice. Besplatna dostava za namirinice i higijenske proizode. Pogledaj ponudu i kreni u online shopping: OVDJE!

Kako se snabdjeti u Sarajevu tokom COVID-19 krize - Sarajevo.travel

WebSarajevo - Glovo nudi uslugu dostave na tvoj kućni prag! Naruči iz bilo kojeg od naših restorana, trgovina i drogerija ili što god ti padne na pamet. Već je na putu. WebDostava za sve narudžbe iznad 250 KM putem fonTELe.ba internetske trgovine je besplatna ukoliko su proizvodi lakši od 20 kg. Za narudžbe jeftinije od 250 KM i lakše od 20 kg, trošak dostave iznosi 6 KM, dok je dostava skuplja za teže proizvode. Naš web shop će automatski izračunati cijenu dostave artikala koje dodate u korpu. david pogue iphone book https://whatistoomuch.com

Dostava iz Internet prodavnice Konzum

Web27 mar 2024 · U njima se nalaze proizvodi asortimana Lino, Dolcela, Eva, te Podravkinih poznatih namirnica kao što su konzervirana hrana ili juhe u vrećici. Cijene paketa su 500 kuna za manji ili 800 kuna za veći. Dostava se obavlja u suradnji s webshopom Hrvatske Pošte Žuti Klik uz očekivani rok dostave od 3 do 5 dana. Žuti Klik Web2 apr 2024 · Dostava: Zagreb (idući radni dan) Cijena dostave: Besplatna iznad 250 kn. Način narudžbe: preko web stranice . Način plaćanja: uplata na račun . Dostava … Webexpres dostava. brza dostava. dostava namirnica. dostava. Brza hrana - Ambrosia Kragujevac. Vršimo dostavu hrane i pića na bilo koju adresu u Kragujevcu. 034/356 355 - fiksni broj za Vaše porudžbine. 065/46 32 210 - mobilni za Vaše porudžbine. Pozovite i dostava će biti obavljena u najkraćem mogućem roku. david pogue wikipedia

Gdje se mogu preko Interneta naručiti namirnice i kućne …

Category:Korpa.ba posao, postani kurir i počni zarađivati - Lupa.ba

Tags:Dostava namirnica sarajevo

Dostava namirnica sarajevo

DOSTAVA robe na kućnu adresu - Konzum

WebSarajevo - Najbolje trgovine s dostavom namirnica. Postoje brojne trgovine iz kojih možeš naručiti dostavu namirnica kad je u pitanju grad Sarajevo. One nude vrlo široku paletu … Web31 ago 2008 · Unclaimed. Review. Save. Share. 438 reviews #13 of 422 Restaurants in Sarajevo $ Eastern European Vegetarian Friendly Halal. Mali Bravadziluk 2, Sarajevo 71000 Bosnia and Herzegovina +387 61 439 045 Website. Closed now : See all hours.

Dostava namirnica sarajevo

Did you know?

Web1. oktobra novi mrežni startup Korpa.ba, osnivač eKupona i suvlasnik OLX-a, počeo je s radom u glavnom gradu Bosne i Hercegovine. Najpopularnija usluga grupne kupovine eKupon.ba. Tokom pandemije, kada su se mnoge kompanije zatvorile ili su naišle na veće probleme, pokrenule su novi projekat s ponosom koji vam danas predstavljamo. WebSuhe smokve – Sarajevo. Smokve možete naručiti i na Vašu kućnu adresu. Cijena 1kg - 10 KM. Radi se o domaćim smokvama sušenim na suncu (Stolac) i dostava je besplatna za Sarajevo (minimalna narudžba 2 kg). Za sva dodatna pitanja i narudžbe, javite se na naš kontakt telefon 061 395 029 (Viber)

WebOPISI Sadržaj paketa1 komad 11×18 cm UpotrebaKoristi se za odlaganje namirnica i kao ukras, ... Dostava se vrši u roku od 3 radna dana, od dana naručivanja proizvoda. ... 71000 Sarajevo, BiH E: [email protected] M: +387 62 289 660. RADNO VRIJEME WebOvo je omiljeni dio odredišta 'Sarajevo' za naše goste, na temelju nepristranih recenzija. Parovima se posebno svidjela lokacija - ocijenili su je s 9,6 za svoj boravak udvoje. Hotel Festival pruža dobrodošlicu Booking.com gostima od 26. kol. 2014.

WebOvo je omiljeni dio odredišta 'Sarajevo' za naše goste, na temelju nepristranih recenzija. Parovima se posebno svidjela lokacija - ocijenili su je s 9,2 za svoj boravak udvoje. Courtyard by Marriott Sarajevo pruža dobrodošlicu Booking.com gostima od 5. lip. 2015. Brand/lanac hotela: Courtyard by Marriott WebTražiš Namirnice u gradu Sarajevo? Naruči iz najboljih prodavnica u gradu i mi ćemo ti dostaviti omiljene proizvode na vrata. Ti naručuješ, mi dostavljamo.

WebTražiš Namirnice u gradu: Sarajevo? Naruči iz najboljih restorana u svom gradu, a mi ćemo dostaviti tvoje omiljene proizvode. Ti naručuješ, mi dostavljamo.

WebDostava voća i povrća na vaša vrata! Obroci. Previous Next. Brza dostava Za Zagreb. Sigurna kupnja 100% sigurno. Ušteda vremena Tržnica na kućnom pragu. ... Svaka namirnica prije svog odabira prolazi strogi kriterij, gdje se okus, kvaliteta, svježina i domaće porijeklo stavljaju u prvi plan. ga state phone numberWeb27 mar 2024 · U njima se nalaze proizvodi asortimana Lino, Dolcela, Eva, te Podravkinih poznatih namirnica kao što su konzervirana hrana ili juhe u vrećici. Cijene paketa su … david poile net worthWebPrenoćište Residence by Marriott Sarajevo nalazi se u srcu Sarajeva, 900 metara od živahne Baščaršije i 750 metara od Latinske ćuprije. Gostima je dostupno besplatno … ga state police traffic ticketsWebDostava iz Internet prodavnice. Dok Vi uživate u slobodnom vremenu, mi kupujemo za Vas! ... Dostavu vršimo u slijedećim gradovima: Sarajevo, Banja Luka, Mostar, Tuzla, Sanski … david polatty brown universityWebMimi.ba, Sarajevo, Bosnia and Herzegovina. 823 likes. mimi.ba je platforma za dostavu raznih vrsta proizvoda, namirnica, hrane i sl. Kupci mogu iz udobnos ga state powerlifting recordsWeb18 apr 2024 · Ceger dostava. Ceger platforma omogućava kupovinu prehrambenih i drugih proizvoda, te korištenje usluge dostave odabranih artikala. 📍 Sarajevo, Banja Luka, … ga state parks with hikingWebNaruči je bosanskohercegovačka startup platforma za dostavu i kupovinu hrane, namirnica, poklona, lijekova u Vašem gradu unutar par minuta. Minute su važne, a mi smo ovdje da … ga state police crash reports